saya budak baru belajar, kalau salah tolong jangan ajar

hai, saya perempuan ter cetek akal di dunia ni. sebab saya masih tak dapat tawaran sambung belajar ke IPTA. okay sungguh cetek akal ! saya tahu saya siapa, hanya manusia hanya perempuan yang bercita cita untuk menjadi penyanyi. hanya perempuan yang bercita cita tinggi utuk menjadi penyanyi terhebat menyanyi semua lagu abang FAIZAL TAHIR. oh angan angan tahik kering.

mak ayah, bila suhana boleh belajar ni? bila suhana boleh pergi keluar dari teluk intan ni? bila suhana boleh dapat semangat untuk belajar macam kengkawan lain? bila suhana boleh ada kehidupan baru di tempat belajar baru?
*sedangkan aku tak pernah bahasakan diri ni suhana. hanya dengan ANNA sebenarnya. ini namanya, sungguh kecewa.

emak ayah (emak pun tak tahu dik, rezeki anak anak mak semua lamba tapi semua pasti berjaya macam kak yang , angah , seri ....)

mungkin rezeki saya lambat, tapi saya sungguh sedih !

sambung form six? ya allah, pakai baju sekolah ! bangun pagi ! basuh kasut sekolah ! ketiak masam balik sekolah ! semua tu kena lalui balik... tet tet tet.

apa salahnya, i tak mampu nak masuk college. banyak sangat duit nak pakai, kesian mak ayah along semuaaaaa. kak yang nak kahwin lagi. takkan nak masuk college dengan tegopoh gapah. kalau masuk college bawak duit tiga ratus enam puluh tujuh sen cukup takpa, ni kurang kurang 8 juta kena ada dalam poket. OKAY TIPU!
*sejujurnya, saya tak mampu dan tak mahu menyusah kan mak jugak ayah. tapi kalau tahun depan nak masuk college,.,insyaalllah :D

tuhan buat semua ni bersebab kan.. mungkin Dia tak kasi i pergi belajar sekarang sebab suruh tolong mak ayah. jaga kedaiiiiiiiiiii, dan sememangnya rezeki i murah dekat wana cafe ! hikhik kalau saya dapat U, next wekk dah pergi kan? sanggup ke nak tinggalkan mak ayah dengan keadaan yang kelam kelibut kan? oh no ! terima kasih !

tapi, tolong doakan saya dapat U untuk second intake. lambat cepat, i nak ellakkan college yang untuk anak orang kaya kaya tu.

dan doakan kan i berjaya jadi penyanyi, okay everbodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy CEKO UDANG GAMIT MINTAK CEKO BAGO KUNYIT NYIT NYTITTTT

i tak da duit,  dari handphone pon you alls boleh tengok, silalah lah lah ringan kan beban. iphone satuuuuuuuuuuuu

No comments:

Post a Comment